Hjärntrött


Ja, hjärnan har typ lagt av nu.
Det är alldeles för mycket information. Alla verkar känna likadant i min grupp just nu. 7 tentor på två veckor är inte optimalt alltså.. Jag blandar ihop allting och känner mig bara frustrerad och arg - då tar det ju ännu mer stopp lixom. Jaja, snart är det sommarlov och blir det en omtenta så blir det - då hinner allting få landa lite också. Sen är det himla bra att dom lagt omtentorna innan själva kursen drar igång i höst, så man inte har en massa nytt att hålla reda på - oavsett så löser det sig alltid på ett eller annat sätt. Och någongång måste man väl få en omtenta tänker jag.
 
Nu har jag babblat färdigt för idag.
Hoppas att ni alla får en fin kväll.
Min kommer bestå av plugg. Surprise!!


0 kommentarer

Taggar: Ersta Sköndal Bräcke högskola, Sjuksköterskestudent, Sjuksköterskeutbildning, sjuksköterskeprogrammet

Underbara sommar!


Vilket väder hörrni...
Det är ju sommar lixom. Hur underbart? Själv sitter man ju iof inne och pluggar hela dagen - avundas dem i klassen som kan sitta ute och koncentrera sig... det fungerar inte för mig. 3 tentor på lördag, sen är det sommar(lov/jobb). UNDERBART! Så håll tummarna för mig nu är ni snälla så att jag klarar dem.


Snart sommarlov!


Ja, snart är det sommarlov för mig. 2,5 veckor kvar och 5 tentor. Hej å hå. Det är därför jag varit så frånvarande här på sista tiden.
Sedan har vi fightats med Kaspers skola också en hel del. Till och med fyllt i blanketter till diskrimineringsombudsmannen och skolinspektionen. Aja, nu ska jag bara fokusera på plugget fram tills lördag då det är 4/5 tentor som ska skrivas. Önska mig lycka till är ni snälla.
 
Klarade föresten båda hemtentorna.
Dem som vi skrev efter praktiken.
Hejja mig ☺


0 kommentarer

Taggar: Ersta Sköndal Bräcke högskola, Inkludering i skolan, Inkluderingskompetens, Kasper, Sjuksköterskestudent, Sjuksköterskeutbildning, sjuksköterskeprogrammet
Visa fler inlägg