Full fart framåt.


Etik samt läkemedelsräkning.
Två helt skilda ämnen - samtidigt. Rätt skönt att kunna fokusera på olika saker, mindre kul när läkemedelstentan är nästa lördag och fram tills dess har vi två stycken stora seminarier i Etik och moral. Sen om två veckor är det dags för tenta i etik. Hej å hå. En kort men intensiv kurs minst sagt. Igår satt jag framför datorn hela dagen. Nu har jag förflyttat mig till ett café i väntan på att vår basgruppsträff börjar. Men roligt är det - annars skulle det aldrig funka för mig. 

Hoppas att ni alla får en fin onsdag!
Kram på er!


1 kommentar

Taggar: Seminarier, Sjuksköterskestudent, sjuksköterskeprogrammet

Kasper och skolan.


Ja alltså - det blir ju bättre.
Men det är så sårbart. Kasper har fått en superbra resurs som verkligen ger allt för Kasper. Han har massa kunskap och Kasper älskar honom. Men, om han är borta en dag eller måste gå tidigare så falerar allt. Det finns lixom ingen som kan ta över på ett bra sätt, för det finns ingen annan som arbetar på samma sätt, eller som har kunskap som kan användas på rätt sätt. Så det blir superjobbigt för Kasper och sen får dem än brant uppförsbacke när resursen är tillbaka. Men vi ska inte klaga just nu - glada för att ÄNTLIGEN ha fått en bra resurs som verkligen bryr sig om och jobbar med Kasper. 
 
Ville mest bara skriva en uppdatering. 
Hämtade två glada killar idag och nu ska jag börja fixa middagen. Trevlig kväll!


Etik och moral


Sitter i köket och pluggar Etik.
Så skönt att vara igång igen. Etik är svårt - så mycket begrepp och det finns inget rätt och fel egentligen. Känns som att detta kommer vara en av de svåraste kurserna för mig att få grepp om. Aja, det är bara att kämpa på helt enkelt. Ska plocka ihop snart och bege mig för att hämta kidsen. Sen blir det mys hela kvällen ♥

Hoppas att ni alla får en fin kväll.


0 kommentarer

Taggar: Barnen, Ersta Sköndal Bräcke högskola, Plugga, Sjuksköterskestudent, sjuksköterskeprogrammet
Visa fler inlägg