Helg update


En liten helgupdate helt enkelt.
Jag hade ju en tenta i lördags. Etiska teorier. Inte min grej riktigt, då jag tycker att det är viktigare att man lär sig hur man ska aggera och förhålla sig, och vilka tankesätt man kan använda sig av än att veta olika teorier - som dessutom skiljer sig markant åt och inte få några riktilinjer på hur eler vilken av dessa man bör använda sig av... Hej å hå. Sen kanske det visst är rätt bra att kunna dem, när jag tänker efter - eller det har fått igång tankarna ordentligt och jag tror det var det som var meningen.
Efter det så åkte vi alla hem till mamma som fylde år igår (men vi firade henne i lördags) och åt god middag och hade det mysigt. Lagom till efterrätten så tappar Melvin sin första tand ♥ Jag kan inte riktigt förstå det - när blev min lilla "bebis" så stor.. Han var iaf helt överlycklig. Så med pengen från tandfén och pengar från gammelmormor och mormor (för att han och K satte ihop en liten show där under kalaset - som kostade pengar att titta på.. haha) så åkte dem till affären och köpte lego - mycket nöjd liten kille. 
På eftermiddagen gick vi iväg till Blecktornsparken för pulka åkning - de senaste åren (2 sista iaf) så har Kasper inte velat åka någon pulka alls, men nu har det vänt och han sa flera gånger att det var jätte kul ♥ Tänk vad små saker kan göra en lycklig. Underbart.