Vinterdag & kryssning


Så underbart fin dag!
Har precis hämtat hem Kasper från skolan - nu kör vi ett kort litet sportlov. Ikväll blir det kryssning. Bara 20 timmar till åland, men iaf. Birka har ju massa roligt för barnen pluss att vi bokat en timme i poolen - Jag längtar lite extra efter ett glas rött till middagen ikväll :) Har verkligen pluggat rejält igår och idag så att jag kan slappna av ordentligt under de kommande två dagarna (kanske lördag också) men söndag blir plugg. 
 
Nu ska jag packa det sista här och sen blir det en kaffe innan mamma & Melvin kommer från dagis. Kram på er!


0 kommentarer

Taggar: Birka Cruises, Fin vinterdag, Kallt, Kallt i stockholm 2018, Kryssning, Skolan, Snö, Snö i Stockholm, Snö på Södermalm, Sportlov, Södermalm

Sibirisk vinter.


Ja, det känns verkligen så.
Superkallt verkligen och snön har fallit hela dagen igår och idag. Nu är det hur mycket snö som hellst. Fint, men inte så man vill vara ute och leka direkt - för kallt.
Jag har ingen mer lektion i skolan denna vecka och Kasper har sportlov så vi har bokat en kryssning i morgon. Med Birka. Ska bli supermysigt. K har tagit två dagar ledigt (torsdag & fredag) så det blir ett minisportlov. Om kylan ger med sig lite så tänkte vi åka skidor med barnen på fredag - Hammarbybacken, Flottsbro eller Väsjöbacken - vi får se helt enkelt. Nu ska jag plugga vidare här i väntan på middagen. ♥


0 kommentarer

Taggar: Birka Cruises, Kryssning, Skidåkning, Snö i Stockholm, Snö på Södermalm, Snökaos, Superkallt

Plugg, jobb & familjen


Det har varit en ganska intensiv pluggvecka. Med seminarier och sånt. Mycket nytt som ska in i huvudet. Just nu läser vi Vetnskapsteori, forskningsmetodik och forskningsetik. Inte jätte roligt, men det är bara att bita ihop. Ska klara detta :)
 
Jobbade fredag eftermiddag och lördag förmiddag också. Kändes superroligt nu när man lärt sig lite mer. Har inte jobbat någonting på hela hösten så nu var det på tiden, pluss att det ekar lite tomt i plånboken ;)
 
Igårkväll var vi hemma hos barnens sysslingar i Vasastan och åt supergod middag samt kollade Mello. Barnen älskar att vara där. Vi också såklart. Släkt är värdefullt, särskillt när man har så liten släkt som jag har. ♥
 
Idag ska vi hem till Kattan för att fira att Tristan fyller 18(!!) år. Vad hände?! Hur kan tiden ha gått så fort?.. Det är faktiskt läskigt. 


Visa fler inlägg