Fredagsmys


Eller inte.. Sitter i Kaspers rum och pluggar.
I morgon kväll ska det drickas vin vill jag lova. För idag känns det inte som en så bra plan faktiskt. Fortfarande en hel del som ska in i huvudet och gärna stanna där ;) Killarna kollar film som är tradition - tacomiddag, popcorn och film ♥ Inte för mig denna fredag dock. Hoppas att ni får en mysig fredagkväll.


0 kommentarer

Taggar: Ersta Sköndal Bräcke högskola, Fredagsfilm, Fredagsmys, Popcorn, Sjuksköterskestudent, Sjuksköterskeutbildning, Stockholm, Södermalm, Tacofredag, etiktenta, film, sjuksköterskeprogrammet, tenta

Två skolbarn


Ja, snart har jag två skolbarn - vart tog tiden vägen.
Denna gång var valet inte enkelt vill jag lova. Då det har funkat sådär för Kasper så har vi lite tappat förtroendet för skolan och på så sätt tvekade vi om vi skulle söka en annan skola till Melvin.. Men efter mycket övervägande fram och tillbaka så sökte vi dit endå. Vi har ju lixom en helt annan insynsvinkel i skolan, en helt annan än vad som behövs för Melvin. Så nu är valet gjort iaf. Nu går det inte att ändra längre - skönt! Jag gillar verkligen inte val. Val för ens barns framtid - hur tungt är inte det - vilket ansvar. Det kommer bli bra det här. Jag känner det på mig!


0 kommentarer

Taggar: Melvin, Min lilla börjar skolan, Skolval 2018, Tiden går alldeles för fort, Vad hände?

Vårdetik, meningsskapande och värdegrund


Plugg hela dagarna nu..
Snart är kurs 5 avklarad (Vårdetik, meningsskapande och värdegrund). Så himla mycket olika begrepp och teorier att hålla reda på. Men det ska nog gå bra. Tenta på lördag igen. Wish me luck! Kasper är kvar på KS. Imorgon får dem komma hem. Jag var där en sväng i eftermiddags och myste ordentligt ♥ Ska ta ett bad nu och sen läsa lite innan det är dags för sängen. Hoppas att ni har haft en bra dag.
 


0 kommentarer

Taggar: Astrid Lindgrens barnsjukhus, Ersta Sköndal Bräcke högskola, Inflamerad höft, KS, NKS, Sjuksköterskestudent, sjuksköterskeprogrammet
Visa fler inlägg