Här hänger jag.


Här hänger jag på dagarna / kvällarna just nu.
Så himla roligt, läskigt, spännande och omtumlande på samma gång. Alla känslor kommer fram och man lär känna sig själv på ett helt nytt plan :) Att vårda och ta hand om människor som precis har opererats ger en så mycket. Att jag har valt rätt bana nu är det ingen tvekan om i alla fall. Men shit vad mosig och trött man är efter de här första dagarna/kvällarna. Alla nya intryck, alla nya människor, alla nya termer och allt som man ska tänka på - men roligt är det och så grymt spännande.
Nu ska jag sova - i morgon startar det 07.00 - Sen tar jag en välförtjänt helg. God natt på er!


Vardagen är igång


Ja, nu är vardagen igång igen.
Melvin är sin första hela dag i skolan (från 9 - 14.30) - lite nervös var han för att äta i den stora matsalen, men det kommer gå bra. Han bara vinkar hej då glatt och kramar om mig innan han springer upp till sitt klassrum.
Kaspers nya lärare verkar bra och resursen också, men K är med honom i skolan hela dagen idag för att få lite struktur på det hela då det annars tenderar att gå åt skogen för att ingen har riktig koll trotts att dom vill. Stor skola - stora problem med kommunikationen....
 
Själv har jag omtenta på lördag och försöker fokusera på det idag (inga lektioner idag) sen börjar praktik på SÖS på tisdag och fem veckor framåt. Ska bli mycket spännande.
 
Hoppas att ni alla får en fin torsdag!


6årstrots?


6årstrotsen.. Ge mig styrka!
Alltså.. humöret på denna lilla människa just nu. Skrik, bråk och gnäll. Hela tiden. Tur för honom att han är så söt. Det måste vara en period bara.. Han är ju emellanåt världens gosigaste och mysigaste kille. Tror att han tycker att det är rätt så läskigt att bli stor. Skolstarten närmar sig ju med stormsteg.. Håller tummarna för att det snart är över. För allas skull ❤


Visa fler inlägg