Examination KAD


Kl 13.30 smäller det.
Känner mig inte riktigt förberedd. Själva proceduren är inte så svår . jag har ju satt en kateter på riktigt nu på praktiken, men det är allting runtomkring.. Det får inte nudda det och om det händer så måste du göra så... o.s.v. Mycket att hålla i huvudet. Men jag njuter av vårvädret. Har lämnat två glada barn i skolan och på föris. Underbart att det äntligen är vår. Nu kaffe & plugg.
 
UpdateJag klarade det ❤


0 kommentarer

Taggar: Ersta Sköndal Bräcke högskola, Sjuksköterskestudent, Sjuksköterskeutbildning, SÖS, SÖS KTC, examination, sjuksköterskeprogrammet

Våren!


Våren är här ❤
Ja, nu är den äntligen här - våren. Helgen har varit helt underbar . eller, ja lördagen iaf (min födelsedag). Började dagen med fin sång från mina tre killar, sen vidare till Clarion för brunch och sen hem för fika ute på altanen (premiär) med mamma & mormor följt av god middag här hemma. Kunde inte önskat mig något annat faktiskt. 
Idag har jag haft praktik från 7.00 - 17.00. I morgon är det 7.00 till 16.00 som gäller. Sista veckan nu - känns både skönt och trist på samma gång. Har aldrig varit tröttare, men har inte heller lärt mig så här mycket på fem veckor tidigare. 

Nu ska jag hoppa i säng så att jag kommer upp vid 5 när klockan ringer. 
God natt på er!


0 kommentarer

Taggar: Brunch, Clarion, Ersta Sköndal Bräcke högskola, Födelsedag, Praktik, Sjuksköterskestudent, Sjuksköterskeutbildning, VFU, Vår, altanen, sjuksköterskeprogrammet
Visa fler inlägg