Hur pluggar ni bäst?


Jag känner mig lite lost.
Vet inte riktigt vilken studieteknik jag ska använda mig av. I morgon tänker jag pröva att läsa högt för mig själv. Jag vet att saker fastnar bättre om jag skriver för hand.. Men det är så sjukt mycket och det tar sån tid att skriva för hand ju. Hade nästan glömt bort nu när man använder dagorn hela tiden. Men som sagt.. Det fastnar bättre. Ska testa om det går lika bra att läsa högt för mig själv. Man ska ju använda så många sinnen som möjligt har jag hört. Så nu ska jag testa alla olika varianter. Satt hemma hos Threse idag och läste på om cellen och nervsystemet. Så mycket detaljer och kompliserade förlopp.
 
Önska mig lycka till är ni snälla,
kan verkligen behöva det.


0 kommentarer

Taggar: Ersta Sköndal Bräcke högskola, Plugga, Sjuksköterskestudent, sjuksköterskeprogrammet

Hur ska tiden räcka till?


Ja, alltså.. Det är så himla mycket!
Skickade iaf in min vetenskapliga artikel idag. Så nu är en sak ur värden - i alla fall tills jag får tillbaka den och ser hur mycket jag behöver revidera ;) Sen så har jag pluggat lite anatomi ikväll - Cellen och nervsystemet. Hej och hå. Det är inte helt lätt att få in alla begrepp och organeller i huvudet. Nu säger iaf min hjärna god natt så det är nog lika bra att hela kroppen kryper till sängs.
 
Sen är det möte nya rektorn i Kaspers skola på fredag och på måndag måste jag klämma in ett möte på habiliteringen. Sen har både jag och Melvin tandläkartider inom de närmsta veckorna, tre stora tentor har jag och två seminarier som måste pluggas en massa till.
 
Hade man inte gråa hårstrån innan så kommer man få det nu :)


0 kommentarer

Taggar: Autism, Ersta Sköndal Bräcke högskola, Habilitering, Habiliteringen Söderstaden, Plugga, Sjuksköterskestudent, sjuksköterskeprogrammet, tiden räcker inte till
Visa fler inlägg