En snabbvisit.


Jag fick iallafall en snabb visit nere i Växjö.
Inga skolböcker med, sovmorgon och god mat. Passade perfekt efter veckor av tentaplugg. Barnen och K är kvar tills på fredag, men jag är hemma. Hade obligatorisk brandövning i skolan idag, så jag tog tåget hem igårkväll. Ska iväg till frissan snart, i morgon ska jag kolla ett födelsemärke och sen hem till min mormor efter skolan. På torsdag har jag bokat massage, och på fredag kommer busarna hem :)
 


Vad gör man inte?För att det ska bli roligare att plugga? :)
Jag gjorde en liten tidning :) Med allt som jag ska lära mig till tentan i morgon - det gör det hela lite roligare än att sitta och läsa bok efter bok. Särskillt för mig som inte gillar att läsa så värst mycket. Men nu ska jag sätta mig i soffan under en filt och läsa "min tidning". Puss på er!
0 kommentarer

Taggar: Ersta Sköndal Bräcke högskola, Kärlek, Livsvärd, Människobilder, Omsorg, Sjuksköterskestudent, Tentaperiod, caritas, människosyn, sjuksköterskeprogrammet, tenta, vårdvetenskap

Tenta nr 3 i fokus.


Nu är tenta nr 3 i fullt fokus.
Det är super mycket att få in som vanligt, men inte lika detaljerat och inte lika många konstiga ord. Vårdvetenskap / Hälsa / Människosyn / Olika vårdprocesser / Patientcentrerad vård / m.m m.m.
Ska faktiskt ge upp för idag och lägga mig en stund i soffan med nån bra serie. Ibland måste man faktiskt ta en pause. Så det så!


0 kommentarer

Taggar: Ersta Sköndal Bräcke högskola, KASAM, Plugga, Sjuksköterskestudent, caritas, livsvärld, människosyn, sjuksköterskeprogrammet, vårdvetenskap
Visa fler inlägg