Alternativ glass


Ett litet tips till er!
Mjölkfri och sojafri glass - även vegansk för dom som vill ha det. Underbart goda. Smakar precis som vanlig glass. Melvin märkte ingen skillnad så då smakar det faktiskt precis likadant (han är rätt så petig annars). Kan varmt rekomendera dessa om man vill / behöver ett alternativ till mjölk och / eller sojaglass. 


0 kommentarer

Taggar: Glass, Mjölkfri glass, Mjölkfritt, Sojafri glass, Sojafritt

Lyckofällan


Vill verkligen tipsa er om den här boken. Inte likt någon annan och superenkel att läsa. Man får sig verkligen en tankeställare vill jag lova. Det finns enkla och faktiskt ganska självklara tipps och metoder som man kan använda sig av. Inget hokuspokus utan bara ett tänk. Passar mig perfekt. Vad är egentligen viktigt i mitt liv? Vad vrdesätter jag mäst? Fördelar jag tiden någorlunda utefter vad jag värdesätter? Förmodligen inte, men om jag gör det så mår jag så mycket bättre. Svårare än så är det inte. Köp den!
 
  • I Lyckofällan får du lära dig att leva ett rikt och meningsfullt liv med hjälp av ACT (Acceptance and Commitment Therapy), en tredje vågens KBT som fokuserar på mindfulness och ett nytt sätt att se på tankar och känslor.
  • Olika övningar och exempel hjälper oss att tänka nytt, att få ett nytt förhållningssätt till oss själva och allt vad livet innehåller. En övning är att inte ta sina tankar på för stort allvar – att inte bli ett med dem, utan att se dem som just tankar.


Då var det dags igen!


Tentorna är på ingång igen.
Först är det en tenta i mikrobiologi samt sår, hygien och smittspridning nästa fredag, helgen efter på lördagen är det dags för en stor tenta - både anatomi (sinnesorganen, sensoriska och motoriska nervbanor, hudens funkiton och temperaturreglering) samt en tenta i vårdvetenskap. Samtidigt(!!) Håll alla tummar och tår nu för att det går vägen även denna gång. Klappar mig lite på axeln faktiskt då jag klarat allting hittills. T.o.m. VG på två stycken.
 
Melvin har en kompis hemma nu.. Livat värre ♥ Nu ska jag göra lite mat till busungarna.


Visa fler inlägg