Hur man får en lugn och skön helg!


 
Man bokar inte in något, utan tar dagarna som dem kommer.
Vi har verkligen haft en sån helg. Åkte tidigt i lördags morse (eftersom barnen ändå är uppe så tidigt) till Hellasgården. Promenerade runt, kastade pinnar i sjön, såg en man bada naken, åt goda vofflor och hade det bra. Sen övade Melvin på att Cykla, vi åt god middag och tog det lugnt. Söndagen bestod av lite fix ute på altanen, jag gjorde LCHF vofflor utan mjölk och gluten så vi alla kunde äta dem (blev faktiskt riktigt goda). Idag var det en glad Kasper som lämnades på skolan och en superglad Melvin på föris. Hoppas att ni alla får en fin måndag.


Och så kom våren!Glada barn, städat hem och ren bil.
Helgen var ju så himla härlig. Vårkänslor, man kände hur allt kändes iaf lite lättare :) Sen blev det några dagars bakslag men nu verkar den vara här igen - Våren. Bästa tiden på året enligt mig. ♥
 


0 kommentarer

Taggar: Barnen, Glada barn, Vår, Vårkänslor, biltvätt, ren bil, rent hem

Torsdag.


Kikar in och säger hej.
Har inget nytt idag egentligen förutom lite missar från skolan som vanligt. Det var 1,5 månader sedan vi hade ett möte, ett bra möte var det också. Vi kom överens om att skolan skulle försöka söka en plats till Kasper i en mindre klass, med mer kunskaper o.s.v. Men dem har inte skickat in det än(!!) Så fort man tror att man kan "släppa" lite och lixom bara glida med (vilket typ aldrig händer när man har ett barn med speciella behov) så blir man besviken... gång på gång. Nu har dom satt klassläraren på att skriva ansökan?! What lixom? Jag blir så trött, men absolut inte förvånad.
 
Nu ska jag springa iväg till skolan och hämta hem busen så att han får leka med TBA Annie ♥


0 kommentarer

Taggar: En skola för alla, Skolan, Sofia skolan, Special klass, besviken
Visa fler inlägg