Melvin 5 år!


Min minsting, min glädjespridare och min energiska son är 5 år nu.
Tänk vad tiden går fort. För fem år sedan blev familjen komplett. Efter en igångsättning som gick snabbare än vad någon trodde. Tog bara 2,5 timme efter att dem tog hål på hinnorna tills han var ute. Detta även fast min kropp inte alls var redo från början. Så älskad från första stund. Han som kan göra mig så fruktansvärt frustrerad men samtidigt få mig att känna mig så älskad. Underbara unge! Du gör mig tokig varje dag med din envishet och vilja. Du får mig att ifrågasätta min roll som mamma, men du ger så mycket kärlek, du ger så mycket glädje och vi älskar dig till månen och tillbaka.
 
Grattis på din 5årsdag bästa Melvin ♥


Ledig torsdag


God morgon på er!
Det är sol, jag lämnade två glada barn i skolan / förskolan i morse och nu sitter jag och har sökt lite jobb vilket jag måste göra de dagar jag inte jobbar (för att kunna stämpla upp). Hittade ett roligt extrajobb till hösten om jag nu kommer in på skolan d.v.s.
Ska till frissan om en stund och sen har jag en del ärenden att uträtta innan det är dags att hänta busarna igen.
 
Hoppas att ni får en fin dag. Imorrn är det ju midsommar - jag hinner inte med känner jag, tiden går alldeles för fort just nu. Kram till er iaf.


Visa fler inlägg