Ledig torsdag

Postat av: Maria


Jobb Min vardag Mitt liv


God morgon på er!
Det är sol, jag lämnade två glada barn i skolan / förskolan i morse och nu sitter jag och har sökt lite jobb vilket jag måste göra de dagar jag inte jobbar (för att kunna stämpla upp). Hittade ett roligt extrajobb till hösten om jag nu kommer in på skolan d.v.s.
Ska till frissan om en stund och sen har jag en del ärenden att uträtta innan det är dags att hänta busarna igen.
 
Hoppas att ni får en fin dag. Imorrn är det ju midsommar - jag hinner inte med känner jag, tiden går alldeles för fort just nu. Kram till er iaf.


Har jag blivit gammal?

Postat av: Maria


Jobb


Alltså jag hoppas för mitt liv att jag hade mer stake när jag var yngre.
Det har börjat en ny tjej på jobbet. Igår. Hon ska också jobba som biträde under sommaren precis som jag. Hon är kanske, max 20 år. Jätte snäll och trevlig.. Men saknar helt något "go". När hon inte har nått att göra så står hon med sin telefon. Frågar inte ens om det finns något att göra.. Jag själv, ser till att fixa något att göra - frågar sjuksköterskorna, går med sopor, tvättar kläder o.s.v. Det som ska göras av oss dagligen.. Det passar jag på att göra när det lugnat ner sig med patienterna - jag ser det som en självklarhet. Och jag får en hel del beröm, vilket är bästa moroten för mig. Helt klart. Sen att patienterna gillar mig är nog det bästa av allt.. Jag hoppas för mitt liv inte att jag var sådär när jag var yngre..
 
Men det kanske bättras när hon kommit in lite i jobbet :) Ska inte dömma henne än kanske.
 
Jag trivs iaf superbra på jobbet. Så härliga kollegor och fina patienter.


Dålig update!

Postat av: Maria


Barnen Familj Jobb Min vardag Mitt liv


Här kommer en liten snabb recap på vad vi gjort de senaste dagarna.
 Melvin och jag hade en eftermiddag bara vi två. Vi (Melvin) klippte håret hos frisören sen tog vi bussen till Mac Donalds på Hornsgatan för att äta lite och leka i lekrummet där. Så underbart med egentid.
 

Kasper har slutat förskoleklass - första skolavslutningen ägde rum den 9e Juni. Underbara fina unge! Han satt still i en hel timme.. Så stolt jag är över dig min skatt.
 

Melvin har lärt sig cykla. Krävdes att vi bytte till Kaspers cykel och så lossnade det.
 

Melvin har haft 5årskalas för sina kompisar. Mammas arbetskompis gjorde grymmaste tåratan.
 
Vi var på Grönalund i söndags - alltid en hit. 
 
Nu lovar jag er att bli bättre på att uppdatera här. Jag har ju börjat jobba också. 75% på en dialysklinik. Superskoj och intressant. Sen har jag sökt sjuksköterskeprogrammet till hösten och håller alla tummar och tår att jag kommer in där. En helomvändning med andra ord - dock något som har legat och gnagt lääääänge länge. Nu äntligen fick jag det gjort och sökte..


0 kommentarer
Taggar: 5årskalas, Börja plugga, Cykla, Första skolavslutningen, Grönalund, Plugga, Sjuksköterska, Skolavslutning, dinusaurietårta, sjuksköterskeprogrammet
Visa fler inlägg