Tisdag.


God morgon!
Lämnade en glad kille i skolan i morse. Han var hemma igår då dagis var stängt så Melvin ändå var hemma. Kasper har varit välsigt förkyld i helgen så det passade bra.
Mycket på schemat i dag. Ska iväg på ett möte snart och sen har jag en intervju inbokad i eftermiddag. Rätt spännande verkar det faktiskt. Nu ska jag göra lite kaffe att ha med mig i bilen.
Hoppas att ni får en fin dag i det gråa vädret.


Onsdag & Intervju.


God morgon på er!
Sitter på ett café och förbereder mig lite inför en intervju. Vet inte alls om det är något för mig, men jag är öppen så får vi se vart det leder. Lämnade två glada killar i skolan och på dagis.
 
Hoppas ni får en fin dag!


2016!


År 2016 var ett mindre bra år för mig.
Mycket strul på hemmaplan, varsel på jobbet, depresion, stress över allt o.s.v. Ändå hade vi en hel del bra och mysiga stunder. Den största händelsen var nog att Kasper började skolan. Min underbara kille. Till en början gick det jätte bra. Mindre bra nu. Men vi har ett möte på tisdag som förhoppningsvis kommer ändra på ett och annat. Har personer med på detta möte som kommer backa upp oss ordentligt. Sen var ju USAresan en väldigt härlig tid. Mycket som skulle göras, men mycket semesterfeeling också.
 
Sammanfattar året som en berg-och-dalbana. 2017 kommer bli året då det vänder för mig. Jag känner det på mig ♥


0 kommentarer

Taggar: 2016, Extra stöd i skolan, Mitt 2016, Resa, Skitår, Skolan, Sofia skolan, USA
Visa fler inlägg