TBA träning hemma.

Jag har precis lämnat Kasper och Annie hemma hos oss. Sitter på ett café och fixar lite grejjer innan lillbus ska hämtas från föris. Om man vill få TBA träning under skolåren (och går i vanlig skola då) så är enda sättet till TBA träning att anställa någon. Betala en himlans massa pengar då också. Helt sjukt att det ska behöva vara så tycker jag. Men som med nästan allt annat så är det bara bita i det sura äpplet och gilla läget.

Annie är fantastisk med Kasper. Dom fokuserar på leken och samspelet samt fokus och koncentration, vilket är Kaspers svagaste sidor. Och vi ser redan framsteg såklart. Underbart. Vi har också sökt till en annan skola där dom fokuserar på lek och samspel även på raster och fritids. Med en egen specialpedagog i klassen och så. Men.. ett stort men det är ju inte så lätt att komma in där, att få plats i de små klasserna.

Jag ber er alla att hålla era tummar och tår för att det vänder för oss och att Kasper kan få vara där han borde vara. "En skola för alla" hade varit underbart - om det fungerade så i praktiken. Men så är det ju såklart inte. Det låter bra och det kostar staten och kommunen betydligt mindre pengar - Just nu! Men sen när dessa barn ska ut i samhället så kommer det kosta betydligt mer om dem inte får rätt insatser från början. Eller hur?!. Gillar inte kortsiktiga lösningar, särskillt inte när det gäller barn som kommer i kläm.

Aja, nu har jag spytt ut lite galla här. Vi är iaf väldigt nöjda med  TBA Annie :)