1a Sportlovet!


Ja, detta är Kaspers första sportlov. Vi är hemma hela familjen (jag söker jobb såklart, men vi är hemma allihopa). Vi var och badade idag, superskoj då båda barnen verkligen älskar det. Jag får söka lite jobb ikväll helt enkelt. Badhuset i Gustavsberg är lätt det bästa i Stockholmsområdet. Deras lilla bassäng där barnen bottnar är varm (25 grader) - underbart. Nu är båda i vattnet utan några flytgrejjer och dom är mer under vattnet än över - precis som jag när jag var liten :) Nu längtar jag mer än någonsin till sommaren - blir USA som vanligt och strand samt poolhäng varje dag. Love it!
 
Vi ska försöka få till lite skidåkning i Hammarbybacken i veckan också. Så det blir en hel del "sporter" trotts att vi håller oss på hemmaplan. Här kommer lite tips på aktiviteter under sportlovet i Stockholm:
 
  • Simhallen - Finns ju hur många som hellst, mina favoriter är helt klart: Eriksdalsbadet, Husbybadet och Gustavsbergsbadet.
  • Åk skidor - Bästa backen i Stockholm är ju helt klart Flottsbro. Men även Väsjöbacken är grymt bra.
  • Skridskor - På någon sjö eller isbana, med varm choklad och fika.
 
Jag var på en rätt så intressant intervju i morse och ska på en annan ännu mer intressant intervju på torsdag. Så jag ligger verkligen inte på latsidan, samtidigt som jag pluggar lite självständigt för att lära mig lite nya saker. Nu ska jag snart ringa och beställa mat (blir hämtmat från thaistället här i kvarteret). Ibland får man vara lat.
 
Hoppas att ni får en fin dag.


0 kommentarer

Taggar: 2017, Badhus, Gustavsberg, Simhall, Simma, Sportlov, bada, busa, leka
Visa fler inlägg