I morgon smäller det.


Känner mig inte helt okej med allt,
så ni får gärna hålla alla tummar & tår för mig.
Det är så mycket: Alla sinnesorganen (hur en ljudvåg kan uppfattas som en ton t.ex. - då hela flödet från öronmuslan upp till hjärnan..), huden (alla hudlagrena, svettkörtlar m.m...) kroppstemperaturen (reglering och allt sånt). Samt vårdvetenskaps teorier... olika teoretiker, samt koncensusbegreppen Miljö & Vårdande. Ge mig styrka alltså. Ska sitta en halvtimme till sen ger jag upp för idag. 


Lucia!


Hoppas ni alla har haft en mysig Luciamorgon!
K gjorde tomtegröt i morse som iof bara uppskattades av oss vuxna, men iaf ;) Melvin bestämde sig i sista stund att han skulle vara tomte idag, så byxorna är "aningen" för små. Haha! Men men, vad gör det - världens sötaste tomte är han i alla fall. Fattig student som man är så får man uppfinna lite. Luvan är egentligen "tomtens riktiga" med skägg och grejjer, men jag vek in det så det inte syns. Och vips så har vi en liten vanlig tomteluva. 
 
Kasper och hans klass skulle till Sofia Kyrka och kolla på luciatåget där. Får se hur det går för min älskling.. Att sitta stilla och tyst är ju inte riktigt en av hans starka sidor. Men men, vilken 7åring sitter stilla i närmare en timme lixom?!
 
Nu måste jag plugga vidare här. Hoppas att ni får en mysig dag. Kram på er!


0 kommentarer

Taggar: 7åring, Fattig student, Lucia, Sitta stilla, Sofia Kyrka, Sofia skolan, Sofiaskolan, Tomte
Visa fler inlägg