Inget socialt liv.


Ja, detta är de tre senaste bilderna från min instagram.
Jag vet inte riktigt vad jag har gett mig in på alltså. Måste börja komma iväg tidigt på mornarna, för så här på kvällen känner jag mig bara superförvirrad. I morgon ska vi ses med basgruppen kl 9, men jag tänker vara där vid 7 tiden och plugga. Antar att det är så här i början, innan man kommit in i det ordentligt. Jag har ju inte pluggat på 15 år typ. Haha! Hjärnan tar sin lilla tid att anpassa sig verkar det som.
Aja, det löser sig säkert. Allt är superintressant, men man kan faktiskt inte trycka in hur mycket ny information som hellst på samma gång. Inte jag i alla fall. Nu ska jag hoppa in i dushen och sen krypa ner i sängen. 
 
God natt på er.


0 kommentarer

Taggar: Börja plugga, Ersta Sköndal Bräcke högskola, Sjuksköterskestudent, Studera, Studier, sjuksköterskeprogrammet

Att studera.Är svårare än vad man tror.
Shit vad mycket det är som ska in i skallen samtidigt. Just nu läser vi flera ämnen parallelt. Idag har vi inga schemalagda aktiviteter men massor att läsa och förstå. Ska springa iväg till affären då kaffet tog slut i morse. Det går ju lixom inte att plugga utan kaffe.
Killarna gick precis iväg till skola - föris - jobb. Hoppas att ni alla får en fin dag. Kram på er!
 


0 kommentarer

Taggar: Ersta Sköndal Bräcke högskola, Sjuksköterskestudent, sjuksköterskeprogrammet

Blindtarmsoperation och plugg


 Så här har de senaste dagarna sett ut för mig.
Skolan har börjat, jag har verkligen hamnat i bästa gruppen tycker jag. Alla är supergulliga och jag stortrivs.
I tisdags fick jag fasligt ont i magen. Trodde att det var mensverk, men det satt i hela magen och blev bara värre och värre. Ringde vårdguiden som tyckte att jag skulle åka in. Sagt och gjort. Akuten - gynakuten - akuten igen - avdelning 56 (underbar personal) - operation (det var blindtarmen som knasade) - tillbax till avdelning 56 - hem efter några timmar - iväg till skolan efter en timme - och så blev det fredag. Har lyckats plugga hela dagen, men känner att magen inte känns helt hundra. Den är supersvullen och jag kan varken kissa eller göra nr två som jag brukar. Så nu sitter jag på akuten igen.. ringde avdelningen som tyckte jag skulle åka hit. Kul fredag. Snacka om att kastas in i vårdsvängen på en gång lixom. Bokstavligt talat.
 
Önska mig lycka till är ni snälla ♥


0 kommentarer

Taggar: Blindtarmen, Blindtarmsoperation, Börja plugga, Ersta Sköndal Bräcke högskola, Patient, Sjuksköterskestudent, Studera, SÖS akuten, sjuksköterskeprogrammet
Visa fler inlägg