Life happens - Coffee helps!


Ge mig styrka - Humöret på denna lilla fining alltså.
Det är tjafs varenda dag. Varenda morgon.. Eller frukosten och påklädnaden går bra, men så fort vi ska gå så brakar det loss. Allt är fel - ska inte bära ryggsäcken, då bär jag den - på ett vilkor, att eftersom han prompt ska ha med sig paraplyet, så får han bära det hela vägen... Tror ni att det funkade?! Näe, eller självklart fick han bära det själv - jag gav mig inte, men det var gnäll och gnäll och en liten tår på kinden o.s.v. Sen från ingenstans så vart han glad igen. När han inser att det inte funkar lixom. Men varför är det samma visa varje gång?! Blir galen snart. Sen så vänder han allt mot mig. "Men du gnäller ju alltid mamma", "sluta vara så gnällig nu mamma". Och visst är jag inte bästa mamman mitt i morgonkaoset, men inte gnäller jag. Jag har slutat att ens försöka diskutera med honom på morgonen.. Det får bli skrik och bråk.. Jag och Kasper går, så får han komma gnällande efter... Man känner sig inte som bästa mamman kan jag lova, men Kasper ska inte behöva höra på gnäll varje morgon på väg till skolan.
 
Life happens - Coffee helps!


Skolmöte!


Hej på er!
Sitter på ett café och försöker förbereda mig inför dagen skolmöte.. Jag ska kräva ett besked om hur dem planerar det för Kasper till hösten. 1an lixom - vad hände med tiden?
 
Jag gillarinte dessa möten. Jag drar mig för att säga vissa saker och sen går jag oftast där i från med en klump i magen - vissa gånger större än andra. Men nu är det så att sommarlovet närmar sig med stormsteg och vi har inte hört någt mer än att resursen troligtvis inte kommer att få fortsätta...?! Så vad är då planen? Det återstår att se.
 
Tur att jag bokat in en date med Camilla ikväll. Ett (eller två) glas vin och en massa prat. Underbart. Nä. nu ska jag fortsätta med förberedelserna.
 
Önska mig lycka till är ni snälla.
Kram på er!


0 kommentarer

Taggar: 1an, Autism, Extra stöd i skolan, Förskoleklass, Första klass, Sofia skolan, Stöd i skolan

Too much?


De nya glasögonen alltså.
Vet inte alls om jag gillar dem eller inte :) Dom är supersköna och har jätte härligt ljus, men kanske aningen stora. Eller vad säger ni?


Visa fler inlägg