Höst!


Och så kom hösten!
Barnen gillar det - regnet alltså. Jag kan tycka att det är rätt mysigt, förutom alla kläder och paraplyer som måste med på morgonen :) Nu sitter jag på ett café och fixar lite grejjer. Barnen var glada i morse. Kasper skulle ta skolfoto idag. Spännande. Kan fortfarande inte förstå att han går i skolan. Tiden har gått så himla fort. 
Hoppas att ni får en fin torsdag!


Torsdag!


Hej på er!
Jag har en sån där deppdag idag. Vad ska jag göra med livet? Vad vill jag jobba med? Funkar det ekonomiskt? Vad vill jag o.s.v. Jag blir tokig av att bara gå hemma. Är så fruktansvärt trött på det.
Funderar på att hitta någon ideell organisation att hjälpa under tiden. Medans jag försöker komma på vad jag vill pyssla med. Ska sätta mig ner och kolla runt i morgon.
 
Nu ska jag röra mig mot dagis och skola för att hämta mina busar. Dom ger mig iaf energi ♥


GFCF & Eko!


Det kommer mer och mer. Glutenfritt, mjölkfritt och eko. En sån himla lättnad. Det blir nog inte så svårt och jobbigt för Kasper när han blir stor. Det kommer finnas alternativ för honom överallt tror jag. På Bagel Street Café var detta. Där fanns även gluten och mjölkfria pannkakor med eko sylt ♡Visa fler inlägg