Lördas-skoj!Mysig lördag med familjen.
Förmiddagen spenderades hemma med lite fix och trix. Sen efter lunch begav vi oss ut till Heron City för lek i leklandet samt middag på en av resturangerna där. Åt en supergod pasta med ren och färska champinjoner. Supergott verkligen. Nu är storkillen precis somnat och vi har satt oss ner i soffan. Hoppas att ni också haft en fin lördag.
 
 


Tisdagen!


Tisdagen är snart slut.
En ganska hektisk sådan. Mycket på jobbet - mycket hemma. Var helt yr i bollen när jag kom hem. Nära till gråt angående allting. Men efter lite mat, träning med Kasper och mys med barnen så vände det lite. Ja.. till och med så att jag tog min lilla träningspåse och traskade iväg till gymmet. Nu har jag mumsat i mig en halv burk oliver (absolut godaste efter träning - salt och fint) och ska duscha av mig fort och sen hoppa i säng.
 
Imorgon eftermiddag ska vi iväg med Kasper till Skolan tillsammans med andra barn och föräldrar som ska börja där i Augusti. Superspännande. Hoppas på bra dagsform hos Kasper. Men man vet aldrig. Antingen blir det toppen eller så blir det pannkaka. Vi får se helt enkelt. Oavsett så är allt jätte nytt och han har lite svårt med sånt. Att anpassa sig när det är så mycket nya intryck. Men det kommer bli bra efter några veckor i skolan sen. Det tror vi på ♥
 
Om jag kunde så skulle jag ta bort allt jobbigt från dig älskade barn.
Du klarar all röra på förskolan hur bra som hellst.
Inte undra på att du är trött på kvällarna, och så
tvingar vi dig till en massa träning.
Vi gör det för din skull. Ja, vi måste intala oss det för att ha
hjärta att göra det. Vi vet att du har så stor potential. 
Du kan så himla mycket.
Vi måste bara få dig att visa det ♥
 
Om jag kunde ta allt det jobbiga runt om kring och lägga det på mig så skulle jag göra det utan att blinka.
Om ni inte såg denna filmen när jag la upp den tidigare, så se den nu! 
 
Tänk att kämpa med alla dessa intryck dagligen.
Varje timme, varje minut, varje sekund.


Ny vecka!


Jag är den enda som är vaken. Har förberett frukosten så gott det går. Och sitter nu vid köksbordet och dricker kaffe. Det är alldeles tyst. Ovanligt och lite konstigt.

Vi har börjat äta mycket mer vegetariskt och raw food nu. Vi är piggare och gladare ☆ Allt ekologiskt givetvis. När vi är hemma alltså. Man får i sig så mycket skit på förskolan (dem har 40% ekologiskt) och på lunchen på jobbet så detta känns som ett måste.

God morgon!


Visa fler inlägg