Manhattan!

Manhattan i mitt hjärta!
Ja alltså, denna stad. Underbar på alla sätt och vis. Att uppleva staden med barn ger en ett helt annat perspektiv. Det finns lekparker överallt (vilket jag inte alls reflekterat över innan. Superbra lekparker dessutom - som t.o.m. Kasper tycker är roliga. Vatten lek också, i nästan varje park. Melvin sprang runt i kalsonger nästan hela tiden - genomblöt på Manhattan - Helt underbart! 
 
Vi valde dock typ den varmaste dagen att åka dit på så vi hade det mer än svettigt vill jag lova. Många vattenflaskor, glass och svalkande vattenlek blev det. Barnen däckade så fort vi kom till baka till hotellet.
 
Det tar ca, 50 min från hotellet till Manhattan. Man kör bil till en tågstation inte alls långt bort, sen tar tåget ca. 35 minuter in till Penn Station. Helt ok om ni frågar mig. Kör vi neråt med bil kommer vi till havet och superbra stränder på ca. 30 - 40 minuter. Så New Jersey och Woodbridge är inte helt fy skam faktiskt. Men det viste vi ju från förra året :)


0 kommentarer

Taggar: Bästa staden, Manhattan, Manhattan med barn, New York, USA, Underbart

Poolen!Ursäkta extremt dålig uppdatering!
Vi har det fint. Har blivit en hel del poolhäng emellan behandlingarna. Så himla skönt att vi hittade detta fina poolområde. Det tar bara 5 min att köra dit från hotellet. Det är en cominity pool så alla som är där (förutom vi då) bor där inärheten. Barnen älskar det. Här får man hoppa från kanten hur mycket man vill, man får ha upplåsbara armpuffar (vilket dem inte fick ha vid poolen förra året.. Toppen helt enkelt.


Visa fler inlägg