Att läsa!


Jag har aldrig varit särskillt intresserad av att läsa böcker. K läser inte särskillt mycket heller, men jag har gjort ett tappert försök att få barnen intresserade. Och vet ni vad. En av de få saker jag faktiskt lyckats med är just detta. Båda barnen älskar böcker. Bokstavligt talat. Kasper lärde sig läsa flytande för över ett år sedan (då 4 år gammal). Han har varit intresserad av böcker sedan han var bebis. Melvins intresse kommer nog från att Kasper läser så mycket kan jag tro. Dock är själva läsningen rätt långt borta där ;) Sen kör vi en hel del padda också för barnen iom problematiken hos den ena, så det funkar visst. Läsintresset har aldrig avtagit. Så det så!
 
Tycker era barn om böcker?
Läser ni mycket för dem?


VABSom rubriken lyder: VAB idag. Kanske inte behövdes egentligen men han hade lite feber igår förmiddags, men piggnade på sig framåt kvällen. Idag är han feberfri men lite trött så vi tog en dag hemma för att vila upp oss ordentligt. Jag har ju inte vabbat sedan sommaren typ. Dom är aldrig sjuka i stort sett. Barn med funktionsnedsättning är ju oftare sjuka än andra barn läser och hör man överallt, men det stämmer verkligen inte in på Kasper. Tror han har något rekord i minst sjukdagar på dagis. Det måste vara så.

Nu ska vi bege oss ut och handla, skönt när det inte är så mycket folk i affären ;)

Hoppas ni har en fin måndag!


Vår?!


Det känns som vår ute. Så underbart. Satt en stund ute på altanen i solen. Varmt när det inte blåste. Nu ska vi hoppa in i bilen och åka iväg på bollskola med Melvin. Hoppas ni har en bra söndag.


Visa fler inlägg