Intervju & sjuklingar!


God morgon / god förmiddag!
Har varit iväg på en intervju nu på morgonen. Gick rätt så bra tror jag och jag fick ett arbetsprov som ska lämnas in senast måndag kväll, så det blir till att sätta igång i kväll redan.
Vi skulle åkt och badat idag hela lilla familjen - barnen såg så mycket fram emot det, men båda kidsen har lite feber (runt 37.5 vilket är liiiite feber för dem. Så bad och bus känns inte som ett alternativ). K är ute en sväng på promenad och barnen kollar film. Jag ska ta en kopp kaffe och sen ska vi se vad vi kan hitta på för lugnt och mysigt. 
Hoppas att ni får en fin fredag. 


Julkänslor!


Hej på er fina ni!
I helgen fick jag verkligen julkänslor. Vi fixade en massa här hemma i lördags, sen åt vi mysig lunch hos mamma och på kvällen var jag, mamma och mormor på julkonsert. Det har blivit en väldigt mysig tradition.
Söndagen bestod av två stycken jul/glöggtillställningar. Först ute i Kungsängen hos min vän och sen hos Kristians kusin i Årsta. Rullade fram efter allt gott som det bjöds på.
Idag är det Lucia. Bara några ynka dagar kvar till julafton. Ska bli himla mysigt - Vi kommer fira det här hemma hos oss med min släkt + Kristians kusin. 
Inte många julklappar kvar heller så julstressen har inte gjort sig påmind än. Hur går det för er? Julklapparna färdiga?
Ha en fin lucia nu!
Kram på er!


Visa fler inlägg