Helgen!


God morgon på er!
Vi har haft en toppen helg. I fredags hängde vi i Vitabergsparken efter middagen (det var ju så himla härligt väder). Sen kom mamma och mormor hit en sväng på fika efter de varit och kollat på ballett uppe i parken. Lördagen spenderades på Söder. Vi strosade runt och besökte lite lekparker samt tog en fika. Sen hem och laga god middag hela familjen. Söndagen började med fotboll för Kaspers del, sen lunch hos mamma/mormor. På eftermiddagen kom Melvins bff hit och röjde. Perfekt helg enligt mig.
 
Nu är Kasper lämnad i skolan. Dagis är stängt för planeringsdag så jag och Melvin ska till simhallen och busa ♥


0 kommentarer

Taggar: Dagis, Förskolan, Lekparker, Parkteatern, Simhall, Skolan, Södermalm, Vitabergsparken

Yea!!


Hej på er!
Jag är så jäkla stolt över mig själv och min familj. Fuck alla översittare och "proffesionella". Skulle bara vilja krika rakt ut! Av lycka och bara smeta ut det i ansiktet på dem. 


Skolpojken!


Nu har den satt igång - den långa resan i skolans värld.
Tredje dagen idag och jag lämnade en mycket glad kille kl. 9.00 i klassrummet. Underbart helt enkelt. Vi hade inte kunnat önska oss mer just nu. Lärarna är fantastiska. Dom har förberett och fixat så himla mycket för Kasper redan innan vi kom dit i torsdags. Tänkt och vridit på allt så det ska passa honom så bra som möjligt. Sen att det finns en extra lärare i klassen enbart för Kasper och en annan kille är ju bara toppen. Bästa starten på skolan måste jag säga. Och Kasper vill gå dit :) I morse gick han bara in i klassrummet och vinkade hej då till mig och Melvin ♥


0 kommentarer

Taggar: Autism, Funktionsnedsättning, Förskoleklass, Sofa skolan, Vanlig skola
Visa fler inlägg