Helgen!


 
 
 
 
 
1a advent idag.
Galet vad tiden går fort. Vi har haft en mycket fin helg. Mys hemma i fredags - jag däckade framför Idol som varje fredag (helt slut efter en veckas slit).
Lördagen bestod av fix och pynt hemma, Kasper åkte till simhallen en sväng på dagen och sen var det middag hemma hos K's kusin med familj. Super trevligt. 
 
Idag har vi bakat pepparkakor, varit på glöggmingel hos K's kompis och nu håller barnen på att somna. Ska jobba en stund sen blir det Bron.
 
Hoppas ni haft en fin första advent!
 
 


Thursday!


Hej på er!
En bra dag idag - känns som det iaf. Lämnade en glad Melvin på dagis vid 8.30 och promenerade sedan halva vägen till kontoret. Kasper & K drog till läkaren vilket tydligen hade gått jätte bra. Jobbet flyter också på idag. Jag är i nått slags flow just nu. Dock är det supermycket. Blir ju självklart så när man arbetar med annonsering av något slag och det snart är jul. Det dundrar in ordrar :)
 
Trivs så himla bra här på kontoret - alla människor - atmosfären - de varierande, kreativa och problemlösande arbetsuppgifterna - läget - kontoret - flexibiliteten - ja allt helt enkelt.
 
Ska snart iväg och äta lunch med mamma som är ledig idag. Mysigt att få ha henne för sig själv en stund. Det händer ju inte allt för ofta om man säger så.
 
Kram på er!


Helgen!


 
 
Hallå där. En liten uppdatering från helgen.
Fredagen började med middag på MacDonalds. Hann inte hem innan vi skulle se den fina ljusmanifestationen i Björns trädgård. Det var ju internationella barn dagen och barnen hade målat glasburkar på dagis, som dem stoppade ljus i. Jätte vackert var det.

I lördags tog vi det ganska lugnt. Var hemma på dagen, K & jag åkte iväg en sväng på eftermiddagen medans barnen var med mormor.

Söndagen spenderade vi i Mulle Meck parken i Solna. Så himla fin! Dock hade väl föräldrarna (läs: jag och K) inte tillräckligt med kläder, så efter en stund begav vi oss till ett café och mös istället.

Nu är det ny vecka, massor på jobbet och massor hemma. Hej å hå. Man vet att man lever iaf.


Visa fler inlägg