Denna dag!


 
Nu är man bra slut.

Denna dag har varit bra - på det stora hela. Om man bortser från Kaspers humör.. Det gör mig tokig ibland. Ja som ni ser på bilden ovan. Så har han väl sett ut största delen av dagen. Mamma och mormor var här på fika och middag för att fira morsdag. Jätte mysigt. För omväxlingsskull har Melvin varit snäll och fin. Det verkar som att dom känner av varandra. Kasper kanske tänker "jaha, nu är Melvin lugn så då måste jag liva upp allt lite" och Melvin kanske tänker "Nu är Kasper så jobbig, så bäst att jag skärper till mig" eller "nu behöver inte jag vara jobbig för att det ska bli någon action i huset". Ja, det känns så iallafall.
 
Nu är det lite som ska fixas, sen blir det tidigt i säng.
Trevlig söndag på er!
 
 


0 kommentarer

Taggar: Kärlek, Mamma, Mammor, Morsdag, Trotts, Trottsig unge, mormor

Morsdag!Blev uppvaktad av dessa fina busar i morse. Dock sjunger Melvin "ja må hon leva...". Gullungen min! Denna dag vill jag ägna lite extra åt alla ensamstående mammor där ute. Jag beundrar dem något enormt! Vi är två (och en halv med min mamma) och jag orkar inte alltid iaf.. men min mamma klarade mig helt själv under min uppväxt. Och jag var inte lätt att ha att göra med som barn. Men för att säga det själv så lyckades min supermamma rätt bra iaf :)

Tack & grattis mamma!


Buss vs. tunnelbana!


God morgon fredag!

Kom iväg aningen sent hemifrån i morse. Brukar vara på jobbet strax efter sju, men idag blev det närmare kvart i åtta. Typiskt, Barnen har börjat sova bättre och då är det ju svårare att komma upp. Betydligt lättare med en levande väckarklocka än telefonen. Men nu ska vi inte säga så, för vi är ju otroligt glada och lättade av att barnen äntligen sover liiiite längre på mornarna, och det bästa av allt - Melvin sover hela nätterna. Efter 3 års kämpande. Hurra!
 
Tog iaf bussen i morse (dom säger att det ska regna idag, men vi får se). Hoppade i Slussen och gick ner i tunnelbanan. Egentligen tar det längre tid. Med tunnelbanan alltså. Men på något konstigt sätt gillar jag det. Massa folk, man känner mer att man är i en storsdad - vilket jag gillar. Jag är ju en riktig stadstjej. Många skulle nog välja att sitta kvar på bussen - bussen som tar mig från dörr till dörr och som nästan aldrig är full och som bara tar 15 minuter. När jag skriver det så förstår jag inte riktigt själv hur jag kan välja att hoppa av och gå ner bland resten av stockholms morgontrötta och stressiga människor. Men jag gillar det.
 
God morgon iaf!


0 kommentarer

Taggar: Buss, Fredag, Morgontrötta människor, Stockholm, Tunnelbana, morgon
Visa fler inlägg