Söndag!
God morgon söndag!
Det verkar som att det blir sol idag. Hoppas! Vi har haft en toppenhelg så här långt. I fredags efter dagis gick bi till lekparken i Vitan. Den är så himla fin och man ser ug över takåsarna då den ligger så högt upp.

Igår storstädade vi här hemma. Snällaste mamma hjälpte till. Sen kom pappa och körde mig till Blomsterlandet för att köpa grejer till altanen. Så på eftermiddagen fixade vi iordning där ute. Så underbart att fasadrenoveringen äntligen är färdig. :)


Kebabtekniker!
Detta är ju bara såå roligt.

Det har varit så sjukt mycket diskutioner ang detta. Kan folk inte bara fatta att han gör sig rolig inför sina kollegor utan att veta att det sänds ut till flera hundra tusen människor. Att sen tvinga människan att be om ursäkt för vissa uttalanden som t.ex. "kebabtekniker" är ju bara helt sjukt. Detta är ju heeelt makalöst roligt.
 
Man får ju ofta höra att svenskar är så tråkiga och osociala, så när någon för en gångs skull (enligt dem som tycker att vi är så osociala och tråkiga) gör bort sig så kan vi väl bara få skratta åt det.
 
Han borde ju bli komiker.
Mer humor åt folket!


Hemmajobb!


God morgon soliga torsdag!

Jag sitter vid min arbetshörna hemma och jobbar. Busarna har gått iväg med K till dagis och jag har gjort nytt gott kaffe dagen till ära. Väntar ju på de fina utemöblerna som ska levereras idag. Någongång mellan 7.00 & 17.00. Så himla dumt egentligen, då kan man ju inte ta sig någonstans eller planera för något. Men som tur är funkar det jätte bra att jobba hemma så ingen skada skedd.
 
Solen lyser ute, kanske kan jag sätta mig en stund ute i solen på lunchen - vore himlans trevligt.
 
Hoppas att ni får en fin dag!


Visa fler inlägg