God morgon!


Hej på er!
 
Sitter på Café vid Nytorget och jobbar. Möte på dagis kl 9.15 och så ska jag hämta idag så detta var bästa lösningen för att få ihop antalet jobbtimmar och få klart det som ska vara klart. Hemma får man ju inget lugn på morgonen så det var uteslutet. Men med en god kaffe och bra loungemusik kan jag inte klaga. 
Tackar gudarna för flexibelt jobb och flexibla arbetstider när man har småbarn och barn som kräver lite mer.
 
Nytt möte i morgon förmiddag så denna vecka är lite upp & ner, men sen ska det flyta på bättre.
God morgon!


Kasper 5 år!



Ja, i söndags fyllde min Kasper 5år!
Underbara älskade du! Tack för att just jag får vara din mamma!
Började dagen med paket och god frukost. Tågbordet var en hit såklart :) Sen begav vi oss till Långholmsbadet. Underbart! Alldeles lagom varmt till skillnad från USA resan.. haha! Barnen badade (svinkallt..)

Sen blev det favoritmaten - lax och potatis.
Glad kille - glad mamma!
Lycka är att få vara din mamma.


Dagis-strul!


På tunnelbanan. På väg till hudläkaren. Ska kolla ett födelsemärke som börjat klia. Det hade gått sådär att lämna barnen i morsesa K. Melvin var jätte ledsen, nästan hysterisk. Det gör så ont i mammahjärtat. Det har aldrig varit någon riktig trygghet på Melvins avdelning. Sjuklig omsättning av personal samt väldigt stökigt. Kasper har det ju så himla bra på sin avdelning och har alltid haft. Så konstigt. Funderar på om vi ska försöka få Melvin uppflyttad till den äldre barngruppen eller kanske byta dagis helt. Svårt val. Vi ger det någon vecka till. Och ser hur det utvecklas.. Min äkskade buse!


Visa fler inlägg